Levend bewijs

Untitled-1Toen ik 18 jaar was kwam ik, door middel van mensen die ik leerde kennen, in aanraking met drugs. Voorheen was ik een serieuze jongeman die goed studeerde, spaarde.  Maar toen ik eenmaal de drugs ervaren had, was ik helemaal verkocht. Ik begon eerst alleen maar cocaïne te gebruiken in de weekenden, maar na verloop van tijd gebruikte ik het ook doordeweeks. Hetzelfde gold met betrekking tot de alcohol.

Toen ik bemerkte dat ik verslaafd was, was het al te laat. Ik verloor mijn geld, wilskracht, slaap en viel veel af vanwege de drugs. Ik kon geen weerstand bieden aan de drang om drugs te gebruiken en alcohol te drinken. Ik dronk een krat bier per dag, soms wel eens 2 kratten.

Boven dit alles werd ik ook nog eens verslaafd aan gokken, zodoende raakte ik eraan gewend om naar de casino te gaan. Soms ontving ik mijn salaris en vergokte ik mijn gehele salaris, maar als ik mijn geld niet verloor aan gokken, dan verloor ik het aan drugs en alcohol.

Door dit alles verloor ik respect van veel mensen. Ik verloor ook mijn zelfwaarde. Mijn eigen familie en vrienden konden mij niet vertrouwen, omdat ik altijd loog.

Via een kennis kwam ik in aanraking met het UKGR Centrum. De bijeenkomsten waren anders dan ik gewend was, maar wat ik daar hoorde bleef mij interesseren en ik moest terugkeren om meer energie en adviezen te ontvangen. Ik zag daar ook mensen die vertelden hoe hun leven veranderd werd en dat intrigeerde mij, omdat ik inzag dat er wel een uitweg voor mijn leven bestond.

Ik leerde hoe ik, door deel te nemen aan de gebedskettingen, mijn geloof kon gebruiken en nam ook deel aan de voorstellen van geloof. Door te blijven komen en volharden heb ik veranderingen in mijn leven en mijzelf gezien.

Vandaag de dag ben ik niet verslaafd aan drugs, alcohol of gokken. Ik heb vrede, ben gelukkig en ben het levend bewijs dat levens wel degelijk kunnen veranderen.

Luthson Kopra