Na 48 jaar genezen

MoniqueFleurWebIk was heel erg ziek. Ik leed 48 jaar aan astma, sinds ik geboren was dus. Ik had ook last van reuma, leed 18 jaar aan bekkeninstabiliteit en had mijn gehele leven bloedarmoede. Heel vaak rolde ik thuis over de vloer snakkend naar adem. Ik gebruikte verschillende medicijnen, waaronder Prednison en moest altijd een pufje in mijn buurt hebben in het geval dat ik een astma aanval zou krijgen.

In 2011 werd ik uitgenodigd om naar het UKGR Centrum te komen. Ik ben samen met mijn man gekomen vanwege de problemen die wij hadden door mijn gezondheidstoestand. We volgden alle gebedskettingen, maar met name de gebedsketting voor mijn gezondheid op dinsdag.

In datzelfde jaar werd ik ernstig ziek. Ik werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Daar bleek dat ik bijna 3 liter bloed had verloren mijn HB had een waarde van 2,1! Waar het bloed naartoe was gegaan kon zelfs de dokter mij niet uitleggen. Vanwege mijn verzwakte lichamelijke staat, kon ik niet meer lopen. In die periode was het UKGR Centrum echter bezig met een voorstel van geloof, namelijk de Campagne van Israël. De dag van de Campagne kwam telkens dichterbij, maar ik kon nog niet lopen zonder ondersteuning. Na een paar dagen mocht ik gelukkig weer naar huis en hoewel ik zichtbaar verzwakt was en hulp nodig had om te lopen heb ik op de dag van de Campagne mijn gelofte van geloof kunnen vervullen.

Vandaag de dag is mijn leven totaal anders. Ik ben helemaal vrij van al mijn lichamelijke klachten en gebruik geen enkele medicijnen meer. Ik heb geen astma, bloedarmoede of reuma meer, mijn HB waarde is nu 7, mijn bekken zijn stabiel en financieel gesproken loopt het ook heel goed. Toen ik naar het UKGR Centrum kwam, was ik zwak en ziek. Nu ben ik gezond, succesvol en gelukkig.

Monique Fleur