Counseling

InfoLijn 24u

amigo24hOnze InfoLijn is elke dag van de week, het hele jaar door, 24 uur per dag beschikbaar. Als u last heeft van een ernstig probleem, het gevoel heeft dat niemand om u geeft, en iemand nodig heeft om uw hart bij te luchten, of als u niet alleen gehoord wilt worden, maar ook praktisch advies wilt ontvangen over hoe u uw specifieke situatie aan kunt pakken, dan kunnen wij u helpen.

Het maakt niet uit wie u bent, wat u hebt gedaan, uw geloof, religie of afkomst, het belangrijkste is dat uw oproep beantwoord wordt door iemand die echt om u geeft en u wil helpen.

Zie ons als een betrouwbare vriend die zijn best zal doen om te helpen. Degene die met u zal praten zal u goed kunnen begrijpen, omdat hij/zij ook problematische ervaringen heeft meegemaakt, maar die wist te overwinnen na de steun die hij/zij  ontving toen die persoon op een dag ook naar het UKGR Centrum kwam.

Dus wanneer iemand ons belt, voelen we echt de pijn van die persoon. Wij dwingen niemand ergens toe. Als alles wat u nodig hebt, iemand om te luisteren is, dan zullen we dat bieden. Als u meer hulp zou willen ontvangen, dan zullen we u naar het UKGR Centrum bij u in de buurt begeleiden! We zijn 24 uur per dag beschikbaar, op: 070 388 84 42.