Zondag

Innerlijke Vrede

Voordat een persoon vrede van buiten kan hebben, dient hij vrede in zichzelf te hebben.

In het dagelijks leven zijn er veel dingen die ons bezorgd kunnen maken, zoals nare situaties op de werkvloer, werkloosheid, onrust in het huwelijk of in het gezin, gezondheidsklachten, stress enzovoorts.

Dit zijn een aantal problemen waar wij tegen strijden. Maar er is één ding dat wij allemaal nodig hebben om onze problemen en strijden te overwinnen. Innerlijke Vrede!

U bent van harte uitgenodigd om samen met ons deze Innerlijke Vrede te zoeken en te ontvangen.

“Vrede laat Ik u, mijn vrede geef Ik u…” (Johannes 14:27).

Innerlijke Vrede om 10u


 

Middag van Kracht

Veel van de moeilijkheden en blokkades die wij meemaken doen ons gefrustreerd en hulpeloos voelen. We zoeken hulp en steun bij vrienden en familieleden, maar als de wortel van het probleem niet aangepakt wordt, zullen wij nog steeds met dezelfde problemen blijven zitten.

Er is een kracht in een ieder van ons die vaak ongebruikt wordt. Het is zo sterk dat het, het begin van de verandering van jouw leven kan teweegbrengen. Wat is dit voor een kracht? Dat zal je leren en ontdekken tijdens deze bijeenkomst.

Samen zijn we sterker

We kunnen niet alles alleen, maar samen kunnen we veel bereiken. Op deze dag zullen mannen en vrouwen van God aanwezig zijn om jou te helpen. Zij hebben deze kracht in hun eigen leven ervaren en willen jou helpen dat ook te bereiken.

Middag van Kracht om 15u


Studie van de Openbaring om 18u