Donaties

De UKGR is meer dan een kerk, het is ook een hulpcentrum. Wij zijn toegewijd om mensen te helpen hun moeilijkheden te overwinnen in het leven, door het geloof en actie. De UKGR biedt de onderstaande diensten aanTelefonische ondersteuning:
De UKGR heeft een hulplijn waar iemand u altijd te woord kan staan.Persoonlijke counseling:
Met of zonder afspraak is er een Pastor beschikbaar om met u te praten.

Open 7 dagen per week:
De UKGR is 7 dagen per week open van 9u t/m 21u, tenzij anders vermeldt.

3 diensten per dag:
Elke dag zijn er diensten waarin u leringen en praktische tips krijgt, waardoor u in staat wordt gesteld om uw doelen in het leven te bereiken.

Televisie uitzendingen:
Regelmatig worden er televisie uitzendingen gemaakt door de UKGR, met als doel een boodschap van motivatie tot de mensen te brengen.

Evangelisatie campagnes:
Deze campagnes zijn georganiseerd met als doel om zielen te redden, hiervoor maken wij gebruik van materiaal zoals: folders, posters, banners, brieven, brochures etc.

Om het bovengenoemde werk te verrichten en deze diensten te blijven leveren, hebben wij donaties nodig. Als u hiervoor uw financiële steun wilt aanbieden, vindt u hieronder hoe u dat kunt doen. Bij voorbaat danken wij u voor uw medewerking en ondersteuning.

 

U KUNT DONEREN VIA:

Internet bankieren: Maak uw gift over naar Girorekening NL86INGB 0000 0020 61 ten gunste van Stichting Universele Kerk van Gods Rijk.

Bankstorting: Ga naar een ING-Bank vestiging en stort uw giften op de Girorekening NL86INGB 0000 0020 61 ten gunste van Stichting Universele Kerk van Gods Rijk.

Contant: Ook bent u te alle tijde van harte welkom in één van onze UKGR vestigingen, om uw donatie te schenken.

Pinnen: In onze vestigingen in Den Haag, Rotterdam & Amsterdam bestaat er ook een mogelijkheid om uw donatie te schenken via de pin.

 

De Stichting Universele Kerk van Gods Rijk behoudt zich het recht voor om de donaties te gebruiken op het gebied waarnaar haar bediening behoefte heeft.