Post Image

LOGO

Of u het wil of niet…

Op een dag adviseerde ik de ouders van een jongen. Zij waren moe en wisten niet meer wat ze met hun zoon moesten doen, omdat hij niemand gehoorzaamde. Hij zei dat hij vrij was en zich daarom aan niemand onderwierp.
Toen zij in de UKGR kwamen, bad ik voor die jongen en een boze geest kwam uit hem. Die geest zei toen: “Ik ben degene die hem niemand doet gehoorzamen. Hij is daar trots op, maar wat hij niet weet is dat hij alleen mij gehoorzaamt.”
De mensen vergissen zich wanneer zij denken dat vrijheid gelijk is aan zich aan niets en niemand te hoeven onderwerpen. Wij zijn altijd onderworpen aan iets of aan iemand, maar het is de persoon die bepaald aan wie hij zich zal onderwerpen, oftewel, GEHOORZAMEN!
U kunt een boze geest gehoorzamen, zoals die jongeman.
U kunt uw vleselijke verlangens gehoorzamen.
U kunt andere mensen, die een bepaald idee voor uw leven hebben, gehoorzamen.
Of u kunt God gehoorzamen, zoals Gideon deed.
“Toen nam Gideon tien mannen van zijn knechten en deed zoals de HERE hem gezegd had…” (Richteren 6:27) NBG ’51.
Bisschop Marcus Vinícius
Vind je dit leuk? Deel het:

Gerelateerde artikelen

One Response to Of u het wil of niet…

  1. Carmelita Burke13 november 2014

    Wat u hier verteld gebeurt ook met mijn kleindochter. Ze gehoorzaamd haar moeder ook niet en ze heeft altijd een grote mond tegenover haar moeder. Maar zodra ik dat merkt spreek ik haar aan en vertel haar dat het niet goed is wat zij doet en ze luistert naar mij. Maar de volgende keer gebeurt precies hetzelfde weer. Ik denk zelf ook dat dit een kwade geest is die over haar heerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>