Project HELP  is een onderdeel van de JvO (Jeugdgroep van Oranje), wat één van de groepen is binnen het UKGR Hulpcentrum.

Project HELP zet zich in voor jongeren op verschillende maatschappelijke vlakken. Wij bieden een helpende hand aan jongeren, om hen te helpen met het overwinnen van verschillende problemen waar jongeren hedendaags mee te maken hebben. Hierbij worden de jongeren van de JvO ingezet die zelf door veel problemen heengingen en geholpen werden, om nu jongeren te ondersteunen die dezelfde moeilijkheden aan het meemaken zijn, die zij op een dag hebben overwonnen!

Project Help heeft ook een eigen website: https://projecthelp.nl

Activiteiten & Evenementen

Project HELP organiseert ook activiteiten en evenementen. Hiermee willen wij positiviteit, wijze lessen en krachtige boodschappen delen en overbrengen.
De jongeren van JVO investeren ook in activiteiten van externe partijen om een helpende hand aan te bieden.
Zie hiernaast wat foto's.

Loading...

Scholen

Wij bieden ook workshops, activiteiten en cursussen aan op scholen, waarbij wij de scholieren helpen. Zo zijn er in 2022 verschillende workshops gehouden. Project HELP was onder andere te gast bij de Mondriaan Businesschool en heeft daar een workshop gegeven: Hoe om te gaan met conflicten op de werkvloer. 

Loading...

Maatschappelijk

De jongerengroep van de UKGR, namelijk de JvO,  besloot de handen in een te slaan met het Leger des Heils om hulp te bieden voor degenen die door een moeilijke tijd heen gaan.Na gesproken te hebben met het Leger des Heils werd besloten om de locatie “de Vuurtoren”, te Beverwaard, een verwaarloosde tuin van de bewoners op te knappen en mooier te maken voor de vrouwen, en hun kinderen die daar gebruik van maakten. Na op locatie de situatie overzien te hebben werd besloten om het terrein schoon te maken middels een hogedrukreiniger, de bank en klimrek te schuren en te lakken en wat planten te plaatsen om het terrein mooier te maken. Ook hebben zij een inzameling van speelgoed georganiseerd, om speelgoed te doneren aan het huis voor de kinderen.

De reactie van het Leger des Heils was zeer dankbaar voor de hulp van de jongeren en heel blij met de transformatie van het terrein.
Zie hiernaast de Before & After foto's

Loading...
Loading...
Volg ons op Instagram
Volg ons op Facebook