Evangelisatie Groep

Wanneer u iemand op straat materiaal van het UKGR Centrum ziet uitdelen is het goed om te weten dat: hij/zij niet simpelweg een promotiemedewerker is, maar iemand die al door de problemen is heen gegaan die u nu wellicht meemaakt – of in vele gevallen zelfs erger.

Een vrijwilliger in de Evangelisatiegroep van de Universele Kerk wordt herkend aan het logo EVG. Mensen die zoals u: werken, studeren, strijden voor hun levensonderhoud, zorgen voor hun gezin, gezondheid, financiën en alles wat ons in het dagelijks leven bezighoudt. Maar zelfs zo maken zij tijd vrij om anderen de grootste gelegenheid van hun leven te bieden die ook zij op een dag ontvingen en omarmden.

De momenten van evangelisatie vinden overdag of ’s nachts plaats, in de strenge winter of hittegolf, in makkelijk toegankelijke plaatsen en op plaatsen waar men met de boot naartoe dient te varen of te voet lange ongemakkelijke afstanden dient af te leggen.

U kunt met zekerheid stellen dat het evangelisatiewerk van de Universele Kerk startte toen bisschop Edir Macedo 43 jaar geleden begon te prediken in een muziekkiosk in Rio de Janeiro en de eerste trouwen samen met hem op glorieuze wijze geschiedenis begonnen te schrijven.