10 Vrijdagen van de Sterke Hand

In alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum zijn we op vrijdag 26 januari begonnen met een nieuw voorstel, namelijk: “De 10 Vrijdagen van de Sterke Hand”.

Des te groter de strijd en opoffering, des te groter zal het resultaat zijn. Dit gebeurde ook met de Hebreeën, de bevrijding waar ze zo naar verlangden, leek iets onmogelijks te zijn. Het Hebreeuwse volk leed gedurende meer dan 400 jaar in slavernij. Zodat de Farao dit volk, het volk van God, hun vrijheid zou teruggeven, toonde God Zijn macht en stuurde 10 plagen over Egypte.

“Maar ik weet dat de koning van Egypte u niet zal laten gaan, ook niet door een sterke hand.” (Exodus 3:19)

Vandaag de dag zijn er helaas nog steeds mensen die leven als slaven, vanwege: werkloosheid, depressie, een vernietigd liefdesleven en/of geestelijke onderdrukking. Dit komt omdat “hun hand zwak is geweest” om te strijden en volharden door het geloof.

Als u beseft dat u dit nodig heeft en u bent bereid om te strijden tegen alles wat een negatieve werking heeft in uw leven, neem dan de stap om gedurende deze 10 weken te komen en te strijden voor de verandering die u wenst te zien in uw leven.

10 Vrijdagen van de Sterke Hand
Om 10u, 15u & 19:30

En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)