12 vrijdagen van de zalving van de roos

Elke vrijdag vindt bij het UKGR Hulpcentrum de bevrijdingsdienst plaats. Dit zijn specifieke bijeenkomsten die tot doel hebben mensen te bevrijden van kwellingen die zich op veel verschillende manieren manifesteren, zoals: depressie, verslavingen, ziekten waarvan artsen de oorzaak niet kunnen ontdekken, financiële blokkades, slapeloosheid, gesloten deuren, enzovoort.

Elk van deze symptomen, wanneer ze worden versterkt door een gebrek aan vertrouwen en bescherming van Bovenaf, verhindert de persoon een goed, sociaal of zelfs professioneel leven op te bouwen. Vanaf dat moment nemen de materiële en emotionele verliezen toe. Daarom is het noodzakelijk om uzelf te bevrijden van hun oorsprong.

Tijdens deze bijeenkomst van geloof hebben duizenden mensen de oplossing gevonden om hun leven te transformeren. Als u ook behoefte hebt aan bevrijding en transformatie, neem vrijdag dan deel aan de bijeenkomst in een vestiging van het UKGR HulpCentrum.

Neem ter gelegenheid een roos mee die gezegend zal worden met de geconsecreerde olie. Door het geloof zullen pastors en bisschoppen vaststellen dat alle deuren in uw leven opengaan

 

12 vrijdagen van de zalving van de roos
Vrijdag 10u, 15u en voornamelijk om 19:30u.

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum

(Klik hier voor alle adressen)