3 Zondagen van Geloof

Dit zal dienen voor een versterking van uw geloof en om kracht te ontvangen om de juiste beslissing(en) te nemen voor uw leven. Tijdens deze periode zullen we gefocust zijn op het volgde: beslissen wat we voor ons leven willen, God de begeleiding vragen en vragen wat Hij wilt van ons, zodat Hij ons leven kan veranderen.

Op zondag, 26 juni, hebben we de eerste “Zondag van de Beslissing” gehouden. Waarbij we onszelf de volgende vraag stelde:

Wat voor soort antwoord geeft u zichzelf als u zich het volgende afvraagt: ‘Tot wanneer?’ Dit is zo een vraag die de mens brengt tot het punt om een eind maken aan een bepaalde situatie. Tot wanneer zal u het probleem in uw huwelijk tolereren? Tot waneer zal u in de zonde blijven leven? Tot wanneer zal u doorgaan met hetgeen waarvan God u al toonde dat u het dient te veranderen, dat u de juiste houding dient aan te nemen en een beslissing dient te nemen, maar waarvan u het uitstelt? Denk hier over na.

Afgelopen zondag, 3 juli, hebben we  “Zondag van We Zullen het Zien” gehouden:

De Bijbel zegt: “Smaakt en ziet, dat de Here goed is…” (Psalmen 34:9). Een man genaamd Nathanael werd uitgenodigd om te zien en hij zag (Johannes 1:46) en het volk zag het afgelopen zondag ook.

Op zondag 10 juli zal het de “Zondag van het Vuur” zijn:

Dit is de laatste dag van de Campagne van Israël. Tevens zullen wij ook deelnemen aan het Heilig Avondmaal om het verbond, dat we met God hebben, te vernieuwen.

Kortom, deze drie zondagen zullen versterkend, vernieuwend en transformerend zijn. Kent u iemand die deze totale transformatie wilt en nodig heeft, nodig hem/haar dan uit om samen met u aan deze 3 zondagen deel te nemen. Wees voorbereid, want dit zullen momenten zijn waarop uw geloof uitgedaagd zal worden.

Zondag van de Beslissing
Zondag 10 juli om 10u in Den Haag aan de Fruitweg 4

En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)