7 vrijdagen van het Brood van de Openbaring

Wat is de reden van uw leed? Lijkt het alsof uw paden geblokkeerd zijn en dat, ongeacht alle moeite, uw leven niet vooruit gaat?

Waar u zich misschien niet bewust van bent, is dat er achter al dit leed een kwade kracht schuilt. En de enige manier om verlost te worden van dit kwaad, is door het aan het licht te brengen en uit uw leven te verbannen.

Daarom staan de vrijdagen, in het UKGR HulpCentrum, in het teken van geestelijke bevrijding.

De behoefte aan geestelijke bevrijding wordt duidelijk wanneer een persoon zich realiseert, dat bepaalde dingen die gebeuren in zijn leven, onverklaarbaar zijn. Het is alsof die persoon aan het vechten is tegen iets dat onzichtbaar is, iets dat niet menselijk is.

Op vrijdag 15 september zijn wij in alle UKGR Hulpcentra begonnen met een speciaal voorstel van geloof genaamd: 7 Vrijdagen van het Brood van de Openbaring. De inspiratie voor dit voorstel werd gehaald uit de bijbelpassage waarin de verrader van de Here Jezus zich openbaart.

“Simon Petrus dan wenkte deze, dat hij vragen zou wie het toch zou kunnen zijn, over wie Hij sprak. En deze ging tegen Jezus’ borst liggen en zei tegen Hem: Heere, wie is het? Jezus antwoordde: Die is het aan wie Ik het stuk brood zal geven, nadat Ik het ingedoopt heb. En toen Hij het stuk brood ingedoopt had, gaf Hij het aan Judas Iskariot, de zoon van Simon.” (Johannes 13:24-26)

Neem deel aan dit voorstel in de voor u dichtstbijzijnde vestiging van het UKGR HulpCentrum. 

 

7 vrijdagen van het Brood van de Openbaring
Vrijdag 10u, 15u en voornamelijk om 19:30u.

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum

(Klik hier voor alle adressen)