Als kind was ik al erg ongelukkig

Voordat ik naar de kerk kwam, was mijn leven erg dramatisch. Als kind groeide ik op zonder vader en ook kende ik geen liefde. Dit maakte mij als kind erg ongelukkig. Ik had vaak zelfmoordneigingen en alsof dat niet erg genoeg was, zag ik daarnaast ook gedaantes en hoorde ik stemmen, hierdoor kon ik niet goed slapen.

Op mijn 21ste dacht ik, dat als ik op mezelf zou gaan wonen de situatie wel zou veranderen. Dit was helaas niet het geval.
Ik begon namelijk losbandig te leven en zocht op verschillende manieren de liefde waar ik naar verlangde.

Ik leerde iemand kennen en om een nieuw bestaan op te bouwen verhuisde ik naar een andere stad. Ik kreeg 2 kinderen, maar het geluk was maar van korte duur, omdat mijn relatie geen stand hield en ik als alleenstaande moeder achterbleef.

Toen het leek alsof het niet nog erger kon, ontdekte ik dat mijn dochter hetzelfde probleem had waar ik als kind zijnde mee kampte. Ze begon ook dingen te horen in de nacht en sliep niet meer.

Dit was voor mij het moment waarop ik het zat was en opzoek ging naar hulp. Ik klopte overal aan, maar ontving de hulp, waar ik zo naar zocht, niet.

Toen ik een vriendin over mijn situatie vertelde, adviseerde ze mij om naar het UKGR Centrum te gaan.

De eerste keer dat ik kwam, ontving ik een gebed.
Dit gebed was het begin van een transformatie in mijn leven. Ik merkte op dat ik vrij was van de verslaving aan sigaretten en de negatieve energieën. Ik bleef komen, omdat ik eindelijk ervoer waar ik al die tijd naar zocht.

Vandaag de dag ben ik een totaal ander persoon. Mijn dochter en ik zijn vrij van de kwellingen uit het verleden. De liefde waar ik zo lang al naar verlangde, ontving ik van God.

Boven alles heb ik nu Innerlijke Vrede en dat straal ik ook uit naar buiten.

Denise Klas