De constante frustraties in mijn liefdesleven zorgden ervoor dat ik een behoeftige en onzekere vrouw werd…

 

De constante frustraties in mijn liefdesleven zorgden ervoor dat ik een behoeftige en onzekere vrouw werd. Mjin situatie ging hierdoor van kwaad naar erger. In mijn relaties had ik te maken met bedrog, leugens en teleurstellingen. Door al deze dingen werd ik een bitter en ongelukkig persoon. Ik had altijd hoge verwachtingen van de verkeerde persoon. Elke nieuwe relatie bracht de hoop om gelukkig te zijn, maar vrijwel meteen kwamen de teleurstellingen en dit verwoestten mij. Het ontnam mij de zin om mijn dagelijkse verantwoordelijkheden te vervullen.

Een vriendin die mijn leed zag nodigde mij uit om deel te nemen aan de LiefdesTherapie. Dit gebeurde ongeveer 10 jaar geleden. Ik begon deel te nemen aan de bijeenkomsten waar ik leerde dat ik mijn binnenste moest genezen en mijn emoties en liefdesleven moest herstellen. De tips en de praktische adviezen hielpen me mijn eigen ik weer op te bouwen, mezelf te waarderen en me op de juiste manier voor te bereiden op een nieuwe relatie.

Nadat ik voor mezelf zorgde, leerde ik Emerson kennen. We kenden elkaar al een jaar geleden doordat we beiden de UKGR bezochten, maar we spraken niet met elkaar. Tot op een dag waarop we wel met elkaar begonnen te praten en geïnteresseerd raakten in elkaar.

Na 4 maanden met elkaar gesproken te hebben, gingen we een relatie aan. Bewust van de intelligente liefde, nodigde ik Emerson uit om samen met mij de LiefdesTherapie te volgen.”

EMERSON. “Ik kende het werk van de LiefdesTherapie niet, maar omdat ik me wilde toewijden aan onze relatie, accepteerde ik de uitnodiging.

Daar leerde ik om een beter persoon te zijn en hoe ik mijn deel moest doen in onze relatie, door middel van respect en offer voor het welzijn van ons beiden.

Na een tijd trouwden we. Het was een droom die gerealiseerd werd. Het was geweldig, een onvergetelijke en emotionele herinnering die we voor altijd bij ons zullen dragen. We zijn nu 2 jaar en 6 maanden verder, maar we blijven deelnemen aan de LiefdesTherapie.

Vandaag de dag worden we dagelijk geconfronteerd door dingen die we kunnen verbeteren, maar elke donderdag leren wij onszelf te beschermen tegen deze problemen,. Zo zullen we altijd een oplossing vinden in plaats van negativiteit. We zijn samen een team dat strijdt om altijd verenigd en gelukkig te zijn.”

Daniela Almeide