Beker van de Gekozene

De Bijbel zegt dat toen God Gideon en het volk van Israël riep om tegen de Midjanieten te vechten, er in de eerste instantie 32.000 mensen waren. God vertelde Gideon echter dat er velen waren en adviseerde degenen die bang en verlegen waren om terug te keren (Lees het in Richteren 7:3)

Hierdoor gingen er 10.000 mee naar het water, waar God hun testte. Degenen die op datzelfde moment aan het waken waren werden gekozen door de Allerhoogste om de missie die Hij gaf te volbrengen. Er werden uiteindelijk 300 uitgekozen (Bevestig het in Richteren 7:4)

Net zoals God het volk tot de wateren liet komen, zullen wij zondag 7 juni aanstaande, de bijeenkomst: Beker van de Gekozenen houden.

Bereid uw flesje water voor en samen zullen we het drinken zoals de 300 uitverkorene deden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.
* Tijdens de diensten mogen max 30 personen aanwezig zijn en u moet hierbij de 1,5 meter afstand in acht nemen. Wilt u meer weten? Klik dan hier.

Wilt u de dienst in de kerk bijwonen? Bel dan naar uw lokale pastor om uw plek te reserveren.
Voor u die het huis nog niet uit kan, u kunt de dienst live bijwonen via de volgende kanalen:

Facebook (Klik hier)
UKGR.NL (Klik hier)
Youtube (Klik hier)