De Beker van de Verlossing

“Geef en aan u zal gegeven worden: een goede, vastgedrukte, geschudde, overlopende maat zal men u in de schoot geven, want met dezelfde maat waarmee u meet, zal er bij u ook gemeten worden.” (Lukas 6:38)

Wanneer u Gods grootste geschenk, de Heilige Geest, wilt ontvangen, dan dient u gewillig te zijn om uw gehele leven aan Hem te geven. U kunt niet denken dat door compromissen te sluiten en slechts 10%, 50% of zelfs 99% van uzelf te geven, zal resulteren in het ontvangen van Gods alles.

Als u Hem echter 100% van uw leven geeft, dan zal Hij u eren door u alles van Zichzelf te geven. 100% geven betekent ervoor kiezen om God op elke manier te gehoorzamen, alles los te laten wat tegen Zijn wil ingaat en uw eigen weg te verlaten voor de Zijne. Dit wordt getoond door middel van actie, niet door lege woorden. Als u alles van Hem hebt ontvangen, zal elk gebied van uw leven veranderen.

“U kunt niet de drinkbeker van de Heere drinken én de drinkbeker van de demonen. U kunt niet deelhebben aan de tafel van de Heere én aan de tafel van de demonen.” (1 Korinthe 10:21)

Veel mensen proberen een dubbelleven met God te leiden, maar we kunnen onszelf niet voor de gek houden; we weten wie we werkelijk zijn. We weten wanneer we iets verkeerds doen, zelfs als we proberen onszelf ervan te overtuigen dat we dat niet aan het doen zijn. En als we onvermoeibaar werken om iets uit te beelden dat we niet zijn, zijn we nep. Maar God kijkt dwars door ons heen en daarom kunnen we Zijn alles nooit op deze manier ontvangen.

Het vers hierboven houdt in: twijfels voeden, in de zonde leven, kwaadaardig zijn, wrok bewaren, anderen bedriegen en kiezen om een leven te leiden dat alles te maken heeft met de  zonde en ongerechtigheid. Het houd in dat u besluiteloos bent en twijfelt aan de Beloftes van God.

In plaats van toegeven aan de negativiteit, angsten en uw nederlaag te belijden, dient u door het geloof uw overwinning vast te stellen! U dient de tafel van alles dat fout is om te kantelen en uzelf volledig aan God over te geven. Kies ervoor om naar Hem te luisteren in plaats van naar de stem van de twijfel.

Het is tijd om het verbond, met alles wat goddeloos is, te breken. Het is niet nodig om u voor te doen alsof u vrede en blijdschap hebt als u het echt kunt hebben. U kunt een nieuw leven hebben, de zegeningen die alleen God kan geven en vooral de Heilige Geest. Als u God uw wil geeft, zal Hij u alles geven.

Laat vandaag de dag zijn waarop u verklaart dat genoeg genoeg is! Besluit om God te dienen en voor eens en voor altijd te veranderen!

 

Zondag om 8u, 9:30u, 11u, 12:30u & 14u
(Tijdstippen kunnen verschillen per vestiging!)
In alle UKGR Centra
(Klik hier voor de adressen)

In verband met de versoepeling van de maatregelen, zullen er meer mensen de diensten in de kerken kunnen bijwonen. Zodoende is er besloten dat vanaf heden de live online uitzending op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl voortaan alleen op woensdag 19:30u en zondag 10u gehouden zullen worden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

2020-12-14T10:00:41+02:00
Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te bekijken, stemt u in met het gebruik ervan. Accepteren