Bent u op zoek naar vrede?

Wat is uw vrede aan het stelen?

Het leven heeft zijn moeilijkheden en wanneer de problemen zich ophopen, kan het zelfs voelen alsof u er door wordt geraakt.

De Here Jezus zei in Zijn Woord dat Hij de bron van vrede is en dat het zonder Hem onmogelijk is om de innerlijke rust te ervaren.

“Dit heb Ik tot u gesproken, opdat gij in Mij vrede hebt. In de wereld lijdt gij verdrukking, maar houdt goede moed, Ik heb de wereld overwonnen.” (Johannes 16:33)

Aanstaande zondag 25 februari om 10u zullen we in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum, de Zondag van de Vrede houden. Het is een speciale dienst gericht op degenen die de ware vrede willen ervaren.

Afgelopen week hebben we geleerd dat degenen die vrede met God hebben, ook de vrede met anderen bewaren.

“Zalig zijn de vredestichters, want zij zullen Gods kinderen genoemd worden.” (Mattheüs 5:9)

Deze woorden van de Here Jezus werden destijds slecht ontvangen door de Joden. Ze stonden tenslotte onder de heerschappij van Rome.

Wat ze het liefst wilden, was een bevrijder die een opstand zou ontketenen en hun uit die situatie zou halen, niet iemand die vreedzaam zou zijn en de vrede zou bevorderen.

God is de vrede zelf, zozeer zelfs, dat een van de vruchten van de Heilige Geest vrede is (Galaten 5:22). Daarom jagen degenen die God toebehoren geen controverse, verwarring en/of vijandschap na.

Als u meer wilt weten over de volgende zaligspreking en over hoe u de innerlijke vrede van God kunt ontvangen, mis deze speciale dienst dan niet aanstaande zondagochtend.

Neem uw Bijbel, een fles water en de foto’s van uw gezin mee. Er zal op een bepaald moment tijdens de dienst gebeden worden voor uw water en uw gezin.

Zondag van de Vrede
25 februari om 10u
In Den Haag aan de Fruitweg 4

En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
Klik hier voor tijdstippen en adressen