Campagne van Israël

Hoe is uw leven? Achtervolgt uw verleden u nog steeds? Wat is uw onzekerheid over de toekomst?

In de Bijbel, toen Jakob bij de Vallei van Jabbok was, stond hij voor een moment van beslissing: doorgaan met zijn leven of zijn innerlijke problemen voor eens en voor altijd oplossen.

Daar koos hij ervoor om zich te ontdoen van de leugens, van wie hij was, de herinneringen, de angsten en al het andere dat hem verontrustte. Hij zocht een nieuwe identiteit (Genesis 32).

De Vallei van Jabbok

Dit is de reden waarom we in alle UKGR Centra leven in het geloof van deze geweldige Campagne, “De Vallei van Jabbok”, de plaats waar Jakob deze strijd heeft gevochten.

Als u door een situatie heengaat waarin u alleen bent, zoals Jakob in in de Vallei van Jabbok, of misschien vind u uzelf zonder kracht, richting en weet u niet wat u moet doen… Grijp dan deze kans om uzelf aan God voor te stellen.

Alleen u kunt deze geestelijke strijd voeren. Advies; In plaats van te vragen ‘waarom’, verander de vraag in: ‘Wat wilt U dat ik doe Heer?’

In plaats van God de schuld te geven, te twijfelen aan Zijn beloften en de geloften die u ooit hebt gedaan, vraagt u: ‘Wat wil de Here dat ik doe?’

Wilt u meer weten? Neem dan aanstaande zondag deel aan de ochtenddienst.

In Den Haag – Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)