Consecratie van de Goede Soldaten van Christus

Een goede soldaat is er trots op, dat hij zijn land mag vertegenwoordigen en ervoor mag vechten. Ze staan ​​in de frontlinie en riskeren hun leven voor anderen. Hun uniform representeert de professionaliteit en toewijding aan hun legerwaarde, loyaliteit, plicht, respect, onbaatzuchtige dienstbaarheid, eer, integriteit en persoonlijke moed.

Een goede soldaat kan worden vergeleken met degene die zijn/haar persoonlijke tijd vrijwillig besteed aan één van onze groepen; de Kaleb Groep, de Evangelisatie Groep, de JvO (jeugdgroep) en de Helpers Groep.

Het zijn toegewijde vrijwilligers, die hulp ontvingen om hun persoonlijke strijden te overwinnen en vandaag de dag willen zij hetzelfde doen voor anderen.

Aanstaande zondag, 27 november, om 10u, zullen we alle groepsleden consecreren. Elke groep zal op deze speciale dag hun uniform dragen. Deze consecratie zal elk van hen meer capaciteit geven om via hun groepsverantwoordelijkheid hulp te bieden aan degenen die hulp nodig hebben.

Niemand die in het leger dient, wordt verwikkeld in de zaken van het levensonderhoud, opdat hij hem kan behagen die hem voor de krijgsdienst aangenomen heeft.” (2 Timotheüs 2:4)

Mis deze consecratie niet op aanstaande zondag en als u wenst deel uit te maken van één van deze groepen, dan kunt u praten met de verantwoordelijke pastor van uw vestiging.

Consecratie van de Goede Soldaten van Christus
Zondag 27 november om 10u

In Den Haag en in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)