“Want God heeft ons niet gegeven een geest van lafhartigheid, maar van kracht, van liefde en van bezonnenheid” (2 Timoteüs 1:7)

Waarom zijn er zoveel mensen die vechten voor de oplossing van hun problemen, maar telkens opgeven, omdat het te moeilijk voor hun wordt?

Waarom zijn er mensen die niet eens kracht hebben om iets te doen in hun leven en alleen maar verdrietig zijn of over hun problemen klagen?

Waarom zijn er mensen die wel weten wat ze moeten doen, maar hun emoties zijn sterker dan hun verstand?

Waarom zijn er mensen die hun wrok, haat, irritatie of agressie niet kunnen loslaten?

En waarom zijn er mensen die “alles” al hebben, maar toch ontbreekt er iets in hun leven?

Omdat zij de Geest van God, die een einde aan deze situatie maakt, nog niet hebben ontvangen!

Misschien herkent u zichzelf in één van de bovengenoemde vragen. Weet dan dat de Heilige Geest de oplossing voor uw leven is.
Als Gods Geest uw binnenste vervult, dan zult u compleet zijn. Compleet om uw verleden, heden en uw toekomst te vormen naar uw wil.

Ter gelegenheid zullen wij ook deelnemen aan het Heilig Avondmaal. Dit is het moment waarbij sommigen voor het eerst het verbond met God sluiten en waarbij velen hun verbond met God vernieuwen.

Mis deze waardevolle gelegenheid niet om met een schone lei in uw geloof te beginnen. Het kan uw leven transformeren!

Let op!

In verband met de versoepeling van de maatregelen, die sinds woensdag 1 juli van kracht zijn gegaan, zullen er meer mensen de diensten in de kerken kunnen bijwonen. Zodoende is er besloten dat vanaf heden de live online uitzending op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl voortaan alleen op woensdag 19:30u en zondag 10u gehouden zullen worden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen. Wilt u meer hierover weten over de tijdstippen van de diensten en de maatregelen? Klik dan hier.

 

Facebook (Klik hier)
UKGR.NL (Klik hier)
Youtube (Klik hier)