Vroeger was ik iemand die vaak nachtmerries had over de dood.  Ik had altijd het gevoel dat er iets niet klopte. Als ik alleen was, voelde ik een negatieve aanwezigheid. Er waren zelfs momenten waar ik gedaantes en schimmen dacht te zien. Hierdoor werd ik een angstig persoon. Wanneer ik in moeilijke situaties terechtkwam en ik er niet uit kon komen, kreeg ik zelfs gedachtes aan zelfmoord. Het liefst wilde ik niet alleen zijn, maar ik was moeder en had verantwoordelijkheden. Mijn man kon ook niet constant bij mij zijn, want hij moest ook naar zijn werk.

Zodra hij weg was, vluchtte ik naar de woonkamer om daar te slapen. Ik vertelde niemand over mijn situatie. Ik dacht vaak dat men me voor gek zou verklaren en schaamde mij hiervoor. Dit vanwege het feit dat de mensen om mij heen mij juist zagen als een sterk persoon die alles aan kon.

Omdat ik geen enkel idee had van hoe ik deze situatie kon oplossen, besloot ik occulte praktijken te bezoeken, in de hoop om mijn oplossing te vinden.

Mij werd verteld dat mijn familie en ik een reis moesten maken naar Suriname om daar een occult ritueel te volgen. Volgens de bonoeman was dit de enige manier om mijn situatie op te lossen. Ik was bereid om alles te doen, omdat ik geen andere optie zag. Ik moest dit oplossen, en snel!

In dezelfde periode vroeg mijn zus, die al naar de UKGR ging, of ik een keer met haar naar een bijeenkomst in de UKGR wilde gaan. Ik stemde in en ging met haar mee.

Daar volgde ik op de vrijdag de bijeenkomst voor de bevrijding van alle negativiteit. Na de eerste keer de UKGR te hebben bezocht, ervaarde ik  positiviteit en het gevoel van opluchting. Hierdoor besloot ik om geen occulte rituelen meer te volgen. Ik koos ervoor om de adviezen die in de UKGR gegeven werden een kans te geven en ze op te volgen.

Na een tijdje begonnen de dingen in mijn dagelijks leven te veranderen. Ik begon te slapen zonder dat ik nachtmerries kreeg en aanwezigheden voelde. De angst die constant aanwezig was ging weg en ik kreeg een rust in mijn binnenste. Ik begon de mooie kanten van het leven weer te zien en  had  geen last meer van zelfmoordgedachtes wanneer het even mis ging.

Ik kreeg inzicht in hoe de dingen op te lossen. Mijn bevrijding hing af van de beslissing die ik alleen voor mezelf kon nemen. Mijn wilskracht gecombineerd met het geloof en de adviezen die ik ontving, hebben mij vandaag tot een nieuw persoon gemaakt. Ik geniet van het leven, heb een goede baan en ben gelukkig!

Patricia Crawford