De Dag van de Grote God met het Heilig Avondmaal

Aanstaande zondag, 14 april, zullen we “De Dag van de Grote God” houden om 10u in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum.

In deze wereld willen mensen die belangrijk worden geacht, zoals grote zakenlieden, beroemdheden en autoriteiten in het algemeen, zich alleen omringen met mensen die zich tenminste op hetzelfde niveau bevinden. Met God is het echter anders. God houdt ervan omringd te worden door degenen die verworpen en veracht zijn door deze wereld, zodat Hij hun Zijn Grootheid en Macht kan tonen.

“Zie, God is machtig, maar Hij veracht niets; machtig is de kracht van Zijn hart.” ( Job 36:5)

God wilt vooral zijn bij de verwaarloosden, de afgewezenen, de machtelozen en bij een ieder die compleet aan de kant worden gezet. Maar aanstaande zondag is uw gelegenheid om een nieuw verhaal te beginnen! Als uw levensverhaal er een is geweest van afwijzing, minachting of machteloosheid, maar u wilt een transformatie van leven. Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze speciale dienst aanstaande zondagochtend, waar wij de hulp van deze grote God zullen zoeken!

Tevens zullen wij op aanstaande zondag ook het Heilig Avondmaal houden. U zult de gelegenheid en het voorrecht hebben om aan de Tafel van de Koning te zitten en Hij zal Zijn grootheid in uw leven zal manifesteren.

De Dag van de Grote God met het Heilig Avondmaal
In Den Haag aan de Fruitweg 4

In alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)