De dag van de Profetie in het Dal der dorre beenderen

 

God liet ooit een visioen zien aan de profeet Ezechiël (Ezechiël 37). Er was een vallei vol van droge botten. Het was een dode natie. Maar de Geest van God deed deze droge botten herleven en er ontstond vervolgens een sterk volk. Misschien is uw leven net zoals die droge botten in dat dal (hopeloos en zonder perspectief). maar dat zal veranderen! In ditzelfde geloof zullen wij, in alle UKGR HulpCentra, de transformatie van uw leven vaststellen.

Stelt u zich eens voor dat u over een stapel droge botten loopt en iemand u vraagt ​​of deze botten weer tot leven kunnen komen. Het enige wat u zou denken is: “Alleen God kan dat”. Dit is ook wat profeet Ezechiël zei: “de Heer weet het”.

Het is net alsof u aan iemand, die in een terminale toestand verkeert, vraagt: “Kan jij weer herleven?” Alsof u aan een zakenman, die miljoenen aan schulden heeft en schuldeisers achter hem aan heeft zitten, vraagt: “Kan dit bedrijf weer welvarend worden?” Of wat betreft een verslaafde: “Kan deze persoon  werkelijk vrij worden van deze verslaving(en)?”

Alle vestigingen van het UKGR HulpCentra zullen veranderen in dat “dal” waar u, “die geen hoop en toekomst perspectief meer heeft zoals die dorre beenderen”, naar toe zal komen om deze profetie te ontvangen! De profetie dat de “dorre beenderen” tot leven zullen komen (de opwekking van uw leven).

Als u wordt geconfronteerd met een “onmogelijk situatie” in uw leven en u wenst deze totale transformatie van God te ervaren in uw leven, neem dan deel aan deze speciale dienst.

Zondag van de Profetie 
Zondag 10 september om 10u 

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)