De dag van de Redding 

Stelt u zich eens voor, dat u wordt gered van een brand. Zou u dan de brandweerman, die zijn zijn leven riskeerde om u te redden, niet eeuwig dankbaar zijn?

Dit is namelijk precies wat de Here Jezus deed. Hij daalde neer op de aarde met een missie om de verlorenen te redden. Er was altijd het risico dat deze missie te moeilijk zou zijn, maar Hij heeft het risico toch genomen. Hij deed dit, omdat Hij gefocust was op het doen van Gods wil en Hij wist dat Hij de benodigde hulp zou krijgen om Zijn missie te voltooien.

Misschien bent u niet meer terug gekomen naar de kerk, vanwege de risico’s ivm deze pandemie. Daarentegen bent u wel in staat om naar de supermarkt te gaan, het openbaar vervoer te gebruiken om naar andere plaatsen te gaan, alleen omdat u die plaatsen als “noodzakelijk” beschouwt. Maar als het risico zo groot was, zou het dan niet moeten gelden voor alle plaatsen en niet alleen voor de kerk?

Wanneer u uw ziel beschouwt als het waardevolste bezit van uw leven, dan weet u dat naar de kerk gaan en deelnemen aan de diensten noodzakelijk is voor uw geestelijke gezondheid. Als de kerk niet zo noodzakelijk zou zijn, waarom noemde de Here Jezus de kerk dan Zijn vrouw? Plaats uw geloof boven uw angstenen u zult de moed ontvangen om terug te komen naar de kerk.

Als u uzelf al als gered beschouwd, weet dan dat er daar buiten vele anderen verloren schapen zijn die redding nodig hebben. Er zijn mensen die aan het verdrinken zijn in wanhoop, aan het denken zijn een eind te maken aan hun leven en zich hopeloos voelen op dit moment. Herinnert u zich hoe u zich op een dag voelde en hoe u bevrijd werd…

‘Want zelfs Ik, de Mensenzoon… ben niet gekomen om Mij te laten dienen. Nee, … Ik ben gekomen om te dienen en mijn leven te geven als losgeld voor velen.’’
‭‭(Marcus‬ ‭10:45‬)

Denk voor “De Dag van de Redding” aan iemand die aan het lijden is en aan het wachten is op een uitgestrekte hand van iemand om hem/haar te redden. Misschien heeft u het al eerder geprobeerd en blijven mensen u telkens hetzelfde excuus geven om niet te komen. Presenteer hun een oplossing, voor elk probleem dat ze u geven. Onze missie is om hun te brengen; God zal hun redden.

De dag van de Redding
In alle UKGR Centra in Nederland

Klik hier voor de tijdstippen van de diensten

In verband met de versoepeling van de maatregelen, die van kracht zullen gaan vanaf woensdag 1 juli, zullen er meer mensen de diensten in de kerken kunnen bijwonen. Zodoende is er besloten dat vanaf heden de live online uitzending op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl voortaan alleen op woensdag 19:30u en zondag 10u gehouden zullen worden.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

 

Facebook (Klik hier)
UKGR.NL (Klik hier)
Youtube (Klik hier)