“Soms voelt het alsof God mij vergeten is…”

Wellicht heeft u zich al weleens zo gevoeld, vanwege de omstandigheden of door het gebrek aan een gevoel van waardering. Niemand houd ervan om aan de kant te worden gezet of verwaarloosd te worden. Helaas is de mensheid er wel toe in staat een ander zich zo te laten voelen. Maar wist u dat God u, ondanks uw pijn en leed, wel ziet en maar al te graag wilt helpen?

In Genesis hoofdstuk 16 lezen wij over een vrouw die, ondanks haar gehoorzaamheid, werd vernederd en als gevolg daarvan vluchtte. Maar zij bleef niet onopgemerkt voor God! Hij zag haar verdrukking en zorgde voor haar. Toen zei zij: ‘En zij gaf de HEERE, Die tot haar sprak, de naam: U bent de God Die naar mij omziet!’ (Genesis 16:13)

God kent uw naam, Hij weet precies hoe u zich voelt en Hij kijkt naar u om! Wilt u niet meer lijden en accepteert u Gods hulp? Wilt u opnieuw beginnen en vanaf nu doen wat correct is? Mis dan deze speciale gelegenheid niet aanstaande zondag 29 oktober om 10u “De Dag van God ziet naar mij om”! Neem deel aan de dienst en geef uw problemen en zorgen over in Zijn Handen, zodat Hij u kan begeleiden en voor u kan zorgen.

 

De dag van God ziet naar mij om
Zondag om 10u

In Den Haag aan Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)