De gebedsketting van Jericho

Heeft u een probleem dat u maar niet overwint?

Vanaf 1 juli zullen we in de UKGR beginnen met een gebedsketting van 13 weken. Deze gebedsketting is voor allen die zich willen verzetten tegen alle negativiteit in hun leven en de beloften van God voor hun leven willen claimen.

Het Woord van God zegt:

“En het gebeurde, toen de priesters de zevende maal op de bazuinen bliezen, dat Jozua tegen het volk zei: Juich, want de HEERE heeft u de stad gegeven! Het volk juichte, toen zij op de bazuinen bliezen. En het gebeurde, zodra het volk het bazuingeschal hoorde, dat het volk een luid gejuich aanhief. En de muur stortte in en het volk klom de stad in, ieder recht voor zich uit, en zij namen de stad in.” (Jozua 6:16-20)

De muren van Jericho stonden tussen het volk en het land dat zij wilden veroveren, maar met Gods begeleiding zagen zij de muren neerstorten.

Welke dingen in uw leven symboliseren de muren van Jericho?

Als uw leven in de Handen van God is, dan maakt het niet uit hoe ondoordringbaar de muur ook maar lijkt, want er is niets dat Zijn Kracht kan stoppen als u gelooft en vertrouwd op Zijn Woord. Zoals de muren van Jericho, door het geloof, neervielen, zo zullen de muren in uw leven ook neervallen.

Dus, bent u bereid om de eerste stap, richting het breken van deze muur, te zetten? Neem dan vanaf 24 juni deel aan dit voorstel in één van de UKGR vestigingen bij u in de buurt.

De gebedsketting van Jericho
Vanaf vrijdag 24 juni om 10u, 15u en 19:30u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)