De Godllywood Zelfhulpbijeenkomst van 5 augustus

Zaterdag 5 augustus vond de Godllywood Zelfhulp dienst plaats, een exclusieve bijeenkomst voor vrouwen!

Het geloof nu is een vaste grond van de dingen die men hoopt, en een bewijs van de zaken die men niet ziet. Hierdoor immers hebben de ouden een goed getuigenis gekregen. Hebreeën 11:1-2

In de Godllywood zelfhulpdienst werd er gesproken over het hebben van een geveinsd geloof. Wat voor soort geloof heb jij?
In het Boek 1 Timoteüs 1:15 staat:

“En het doel van (alle) vermaning is liefde uit een rein hart, uit een goed geweten en een ongeveinsd geloof.”

Degenen die niet uit God geboren zijn, worden moe. De tijd is de vijand van degenen die een geveinsd geloof hebben. Degenen die een geveinsd geloof hebben slagen erin om te dienen, hun kruis te dragen, te vertrouwen, te vergeven, maar slechts voor een tijd, daarna wordt ze moe, omdat degenen die een geveinsd geloof hebben, moe worden.

Wij dienen onszelf te evalueren zonder masker, wat zijn onze reacties op moeilijkheden, vernedering, enz.? Een oprecht geloof verandert niet, het verdraagt, ​​lijd, maar het weet dat het erbij hoort, Jezus zei dat wij zalig zijn. Zij die geen geloof hebben om te volharden, weten niet hoe ze op God moeten wachten. Hoeveel vrouwen zijn er die naar de tijd begonnen te kijken en daardoor met een willekeurig persoon een relatie begonnen. Dit is het geloof dat de tijd niet kan overwinnen.

Velen bewaren hun slechte ervaringen alleen maar om ze aan anderen te laten zien, maar niet als iets dat ze hebben overwonnen, maar als een boek over wrok.Wat voor soort geloof heb jij? Wij kunnen ons geloof niet evalueren door wat we doen, maar door wie we zijn en hoe we reageren op moeilijkheden, problemen, vernederingen en onrechtvaardigheden.

Een oprecht geloof weet hoe te verliezen en te volharden. Het is een gedefineerd geloof, en het is dit geloof dat ons naar het Koninkrijk van God zal leiden.

Zie hieronder wat foto’s van de Godllywood zelfhulpdienst in de verschillende vestigingen:

 

Houd de website in de gaten voor de datum van de eerst volgende Godllywood Zelfhulpbijeenkomst.
Heb je niet kunnen deelnemen of wil jij het nogmaals volgen? Binnenkort is het beschikbaar op univervideo.com