De laatste Godllywood Zelfhulpbijeenkomst van dit jaar!

De Godllywood Zelfhulp bijeenkomsten hebben als doel, de waarden te redden die door de moderne samenleving zijn vergeten en vrouwen te helpen om beter te worden in alle aspecten: thuis, op het werk, als echtgenote, moeder, dochter en vooral als persoon.

Gedurende dit jaar hebben we een aantal bijeenkomsten gehad met verschillende onderwerpen om vrouwen te helpen zich te ontwikkelen. We zijn er zeker van dat deze laatste bijeenkomst van dit jaar op een hoogtepunt zal eindigen en dat u de juiste begeleiding zal ontvangen die u nodig heeft om 2023 in te gaan.

Onze Zelfhulp bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 3 december in Den Haag en in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum. U kunt het via de live stream volgen in uw kerk.

Wenst u zichzelf te uiten, maar weet u niet hoe…? Weet dan dat u dit kunt doen, door simpelweg met God te praten!

Deze bijeenkomst zal speciaal zijn, omdat het u de kans geeft om niet alleen de stem van God te horen, maar ook om met Hem te spreken en een ware gemeenschap te ontwikkelen.

Alleen degenen die zich beschikbaar stellen, zullen Zijn stem horen, dus noteer deze datum in uw agenda en mis het niet!

Godllywood Zelfhulp
Zaterdag 3 december om 18u

In Den Haag en in alle UKGR HulpCentra
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)