3 Dagen van het Eenparige Gebed

Mensen hebben vaak meerdere onoplosbare problemen. Jaar in, jaar uit en hetzelfde probleem blijft aanwezig.

Of het nu een kind is dat niet drugsvrij kan zijn, een schuld die elke dag groter wordt of een huwelijk dat hopeloos lijkt. Al deze situaties stapelen zich op en lijken onoplosbaar.

Om deze moeilijkheden te overwinnen is het bovenal noodzakelijk om te vertrouwen op de kracht van het geloof. Gods Woord toont een sleutel die elke situatie kan oplossen. Kijk:

“Ik zal u de sleutels geven van het Koninkrijk der hemelen, en wat gij op aarde binden zult, zal gebonden zijn in de hemelen, en wat gij op aarde ontbinden zult, zal ontbonden zijn in de hemelen.” (Matteüs 16:19)

Er zit veel kracht in een gebed dat eenparig wordt gedaan. Het betekent dat twee of meer mensen het geloof verbinden om de vader te vragen voor hetgeen ze willen bereiken. Echter, de mens gebruikt deze macht nauwelijks, terwijl velen behoefte hebben aan dit soort acties van geloof.

Het gebed is een sleutel die deuren opent in de hemel en op de aarde. Er zijn dingen in uw leven die alleen kunnen worden veranderd door volharding in gebed.

In het geloof dat God de gebeden zal beantwoorden, zullen 15, 16 en 17 oktober drie dagen van eenparig gebed zijn, zodat God zal antwoorden en de gesloten deuren zal openen.

U hoeft uw gebedsvraag niet te vertellen aan een ander, maar u kunt wel het geloof koppelen om te bidden met een ander voor zijn/haar doel, en vice versa.

Wilt u meer weten over dit voorstel? Mis de zondagdienst dan niet!

3 Dagen van het Eenparige Gebed
Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 oktober

In alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)