Wat houdt een waarlijk financieel partnerschap met God in?

Bekijk de video over William Colgate en begrijp iets heel belangrijks voor uw leven.




Dit verhaal van William Colgate is één van de vele verhalen van Amerikaanse ondernemers, van één of twee eeuwen geleden, die het Woord van God op de proef durfden te stellen. Velen van de bedrijven, waarvan mensen vandaag de dag de producten gebruiken, begonnen met de trouwheid in de tienden (zoals Colgate, Henry Ford en Caterpillar).

Een verbond is noodzakelijk

Het onderscheid van William Colgate, zoals werd getoond in zijn verhaal, werd gemaakt door het compromis dat hij met God had.

Over het algemeen gesproken, nemen velen die zich Tiendegevers noemen, in werkelijkheid, dit partnerschap met God niet serieus. Zij betrekken God niet bij hun financiële beslissingen.

Het voorspoed van een christen heeft een doel: de ziel van de mensen te redden. Oftewel, de christen wordt niet rijk om zijn/haar eigen egoïstische wensen te vervullen.

Er is een partnerschap met God voor degenen die begrijpen, dat Zijn Woord heel duidelijk is wat betreft Zijn wil voor ons financiële leven. Oftewel, niet alleen voor ons eigen genot of plezier, maar om te getuigen dat wij kinderen zijn van een grote en goede Vader. En ook zodat wij onze voorspoed investeren in het prediken van het evangelie.

Daarom zullen we op Zondag 6 September het Feest van de Eerstelingen houden.

De online live uitzendingen op Facebook, YouTube, ukgr.nl en radiopositief.nl worden gehouden op woensdag 19:30u en zondag 10u.

De UKGR houdt zich aan de regels die door het RIVM werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich ten alle tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

In alle UKGR Centra
(Klik hier voor de adressen)