Godllywood ZelfHulp bijeenkomst 

De Godllywood ZelfHulp bijeenkomst is ontstaan met het doel de vrouwelijke waarden te redden, die in de moderne samenleving verloren zijn gegaan. Wij investeren in het welzijn van de vrouw, zodat zij beter kan worden in alle aspecten; als vrouw, echtgenote, moeder, dochter, zus, thuis, op het werk en vooral als persoon.

Dit is helaas geen populair doel voor allen, aangezien de meeste vrouwen geloven in het volgende gezegde: “Wees uzelf en verander voor niemand!”. Als we perfect zouden zijn, zouden we onszelf deze luxe kunnen gunnen, maar de realiteit is helaas anders.

Degenen die deel uitmaken van de Godllywood ZelfHulp bijeenkomst praktiseren het Woord van God, zelfs als het hun manier van zijn, de mode, populariteit en/of zelfs vriendschappen kost. De bijeenkomsten zijn specifiek gericht op vrouwen en wordt om de twee maanden gehouden.

Alle vrouwen, ongeacht hun religie of achtergrond, kunnen aan deze bijeenkomst deelnemen. Als u op zoek bent naar persoonlijke, emotionele en geestelijke groei, noteer dan deze datum en dit tijdstip in uw agenda.

Voel u vrij om andere vrouwen uit te nodigen om deze speciale bijeenkomst bij te wonen, zodat ook zij gezegend kunnen worden! Het kan een vriendin zijn, uw moeder, uw zus, een collega van het werk en/of zelfs een vreemde, want deze bijeenkomst is voor vrouwen van alle leeftijden.

Mis deze Godllywood ZelfHulp bijeenkomst niet! Het is te volgen in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum.

 

 Godllywood ZelfHulp bijeenkomst 
Zaterdag 6 juli om 18u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)