Wat is de missie van de Godllywood Groep?

“Wij streven er uiteraard naar om de jongedames te vormen tot voorbeeldige vrouwen van God. Maar dit kan alléén mogelijk worden wanneer de principes van God worden geleefd en gewaardeerd boven alles wat de wereld te bieden heeft. De begeleiding die de wereld gewoonlijk tot de vrouwen brengt is hen aan het afleiden van het geluk en de verantwoordelijkheden die ten tijde van de Schepping aan ons werden gegeven.
Onze bijzonderheid als vrouwen werd verkapt door feministische filosofieën en de immoraliteit die elk aspect van onze cultuur vervult.
De Godllywood werd gecreëerd als toevlucht voor wie zich wil ontdoen van negatieve houdingen. Het is ook de groep waarin de ware vrouwelijkheid kan groeien en bloeien door middel van de leer die gebaseerd is op de Bijbelse geboden, de bemoedigingen van de leiders en de vriendschappen die tussen de jongedames van geloof worden gesloten.
Veel vrouwen vragen zich af: “Wat houdt het in om een complete vrouw te zijn?” Ons doel is om een levend antwoord op deze vraag te zijn. Vanuit onze groep voor de wereld het voorbeeld dat de weg van God ons tot een beter leven brengt, overvloediger dan u zich kunt voorstellen!”

Cristiane Cardoso

Wat zijn de voordelen?

Voor wie deel uitmaken van de groep is de grootste verovering de innerlijke transformatie. Veel vrouwen, die ooit met weinig zelfvertrouwen leefden of niet wisten hoe zich te gedragen, hoe om te gaan met de relaties in huis en met vrienden, ontvingen begeleiding, adviezen en taken die de creativiteit, onafhankelijkheid, persoonlijke zorg, ijver voor het huis en positief samenleven met anderen bevorderden. Zij werden vrouwen die hun eigen beperkingen overwonnen en bewezen dat de barrières vaak door henzelf werden geplaatst, maar dat met toewijding en inzet geen enkel obstakel in staat is om hen te stoppen.

Hierdoor zijn de resultaten zichtbaar in het eigen uiterlijk, in huis en op het werk omdat er, boven alles, vooral wordt gewerkt aan het innerlijk.

Gedragscode Godllywood

Voorbeeldig zijn in spraak en gedrag… Discreet in het uiterlijk… Een positief voorbeeld in huis, op het werk en op school… Moedig en nederig zijn om correcties te aanvaarden en te veranderen… en een standvastig geloof in God op te bouwen. Beloof om naar de goede kant van mensen te kijken

Godllywood