De Godllywood Zelfhulp bijeenkomst: Gods wil of jouw eigen wil?

Zaterdag 2 maart vond de eerste Godllywood Zelfhulpdienst van dit jaar plaats, een exclusieve bijeenkomst voor vrouwen!

Ontdek hoe het was:

Tijdens de bijeenkomst deelde Cristiane een les die volgens haar het meeste verschil in haar leven heeft gemaakt:  “je moet altijd vragen om Gods wil te doen.” Op verschillende cruciale momenten in haar leven herinnerde zij zich dit: “Gods wil is de beste. Ook al is het iets dat niet zo logisch lijkt”.

Gods wil of jouw eigen wil?

Tijdens de Godllywood bijeenkomst kwam dit onderwerp aan bod:
Te allen tijde zitten wij tussen deze twee keuzes: Gods wil en de onze. Het is vaak een kruispunt, omdat het normaal is dat mensen hun eigen wil willen doen. God heeft ons de vrije wil gegeven om het pad te kiezen dat wij willen volgen, maar wij zullen de gevolgen dragen van de beslissing die we nemen.

Onze wil is niet te vertrouwen, dat is wat wij dienen te begrijpen. Het is heel erg afhankelijk van de omstandigheden en het moment. Het is gebrekkig, het heeft geen diepgang, het maakt geen gebruik van de rede. Naast dat Gods wil geen twijfels met zich meebrengt, brengt het altijd vrede.

Het geheim van een vervuld leven en een leven in vrede, is dat je binnen de wil van God valt, aangezien het Gods wil is die jou zegent en jou vrij maakt van zorgen en fouten.

 

Zie hieronder wat foto’s van de Godllywood zelfhulpdienst in de verschillende vestigingen:

Klik hier voor: Homepagina Godllywood

Houd de website in de gaten voor de datum van de eerst volgende Godllywood Zelfhulpbijeenkomst.