Goede Vrijdag met de Uitreiking van de Gewijde Olie

Het was een sombere dag waarop de Verlosser van de gehele mensheid de weg naar Golgotha bewandelde en de dood onder ogen moest zien. Hij werd op een van de meest beschamende en brute wijze gedood; Hij werd gekruisigd.

De dood door kruisiging was in principe voorbehouden aan criminelen. Maar vanwege onze overtredingen en ongerechtigheden werd Hij doorboord en verbrijzeld; de straf die ons de vrede aanbrengt, was op Hem, en door Zijn striemen is ons genezing geworden (Jesaja 53:5).

Weten dat deze gebeurtenis de wereld veranderde, is niet genoeg, want door het offer van de Here Jezus dient ook uw wereld, uw leven, te veranderen! Ondanks dat Hij dit offer bracht voor de gehele mensheid, is Zijn offer  alleen geldig voor degenen die Hem oprecht aanvaarden.

Op deze dag, Goede Vrijdag, doorstond de Here Jezus de pijn, de schaamte, valse beschuldigingen, verlies, veroordeling, spot, slaag, verlatenheid en al het leed, zodat wij dit vandaag de dag niet hoeven mee te maken. Dus ongeacht uw levenswandel of u nu bent opgegroeid met of zonder geloof of u nu iets weet over de Here Jezus of helemaal niets, deze dag is voor u!

Neem aanstaande vrijdag 29 maart, Goede Vrijdag, samen met ons deel aan een van de speciale diensten in de dichtstbijzijnde vestiging van het UKGR HulpCentrum. Op deze dag zult u uw bevrijding ontvangen, door het offer van onze Redder, die al ons het leed al op Zich heeft genomen!

Tegelijkertijd zullen we ook de uitreiking hebben van de Gewijde Olie. Dit vindt normaal gesproken slechts één keer per jaar plaats, maar voor bijzondere gelegenheden kan er een uitzondering worden gemaakt. Deze speciale uitzondering is aanstaande vrijdag; Goede Vrijdag!

De Gewijde Olie kan gebruikt worden als een instrument van het geloof. Vaak lezen wij in de Bijbel over hoe de mensen de Olie gebruikten op verschillende manieren. De uitreiking van de Gewijde Olie is geheel gratis.

Dit evenement vindt plaats in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum.

Goede Vrijdag met de Uitreiking van de Gewijde Olie
Vrijdag 29 maart  om 10u, 15u en om 19:30u
In Den Haag aan Fruitweg 4

En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)