Goede Vrijdag
Familie aan de voet van het kruis
In alle UKGR Hulpcentra

En bij het kruis van Jezus stonden Zijn moeder, de zuster van Zijn moeder, en Maria, de vrouw van Klopas, en Maria Magdalena. (Johannes 19.25)

Het was aan de voet van het kruis dat de familieleden van Jezus samenkwamen toen Hij, tijdens Pasen, het plan voor de redding van de mensheid voltooide… En zo werd de wereld gedefinieerd tussen het VOOR en het NA van CHRISTUS!

En de familie is zo belangrijk dat Jezus, zelfs aan het kruis, Maria troostte door haar een nieuwe zoon te geven:

Toen nu Jezus Zijn moeder zag en de discipel die Hij liefhad, bij haar zag staan, zei Hij tegen Zijn moeder: Vrouw, zie, uw zoon. Daarna zei Hij tegen de discipel: Zie, uw moeder….(Johannes 19.26-27)

Pasen is een familiefeest, waar iedereen samenkomt om de dood en opstanding van Christus te vieren. Echter, met een droevig gezicht, komen velen huilend van verdriet, zonder de omvang van Zijn daad te begrijpen…

Kom op Goede Vrijdag, 7 April, een ander Pasen beleven… want dit zal de gebeurtenis zijn die uw leven tussen VOOR en NA zal bepalen!
Kom samen met uw familie aan de voet van het Kruis en ontvang de voordelen die ons zelfs vandaag nog in staat stellen om te overwinnen.

MIS HET NIET…

 

In Den Haag en in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)