Heilig Avondmaal van de Beslissing

Hoe lang duurt het om een beslissing te nemen? Jaren, maanden of dagen? In werkelijkheid kan het binnen enkele seconden worden gemaakt. Het vereist moed en dat kost tijd. Maar binnen één minuut kan alles veranderen als een beslissing wordt genomen …

14 april 1912 was de dag dat de RMS Titanic een tragisch einde had. De aangewezen bewaker om ijsbergen te spotten, had geen verrekijker – ze zaten opgesloten in een kluisje met een ontbrekende sleutel. Dit kwam doordat net voordat de Titanic koers had gezet, werd besloten dat de officier vervangen moest worden en hij, in de haast, de sleutel van de kluis niet overhandigde. Een kleine vergissing had uiteindelijk een dodelijke impact op meer dan 1.500 mensen en dit had voorkomen kunnen worden als er één simpele beslissing was genomen.

Ja, kleine beslissingen hebben de kracht om ons leven en dat van anderen te beïnvloeden, dit is een van de redenen waarom we ervoor moeten zorgen dat we de juiste beslissingen nemen voor ons leven. Een slechte beslissing kan de loop van ons leven veranderen. Stelt u zich voor, de geschiedenis kan in een fractie van een seconde worden veranderd, en u zult moeten leven met de resultaten van deze beslissing…

Tijdens het Laatste Avondmaal had Judas de kans om op het laatste moment een beslissing te nemen (Matheus 26:23-26), maar hij besloot de verkeerde te nemen. Hij kreeg een kans om zich te bekeren en zijn wegen te veranderen, maar hij verwierp het en bracht een tragische dood over zichzelf (Matheus 27:3-5).

God schept er geen behagen in om degenen die kwaad doen, te zien lijden (Ezechiël 18:23). Hij roept hen toe en vraagt ​​hen zich af te keren van hun slechte wegen en te leven. Eén beslissing om het goede te doen, kan het verhaal van je leven veranderen – het is allemaal aan u.

Op zondag 4 april houden we het Avondmaal van beslissing in alle UKGR Vestigingen. Als u erkent dat u verkeerde beslissingen hebt genomen die God mishaagden en u schade hebben berokkend, of als u besluit uzelf te behouden om in heiligheid te wandelen, dan zal deze dag voor u de Dag van Beslissing zijn. U krijgt de gelegenheid om aan het avondmaal deel te nemen op een manier zoals u nog nooit had gedacht.

God heeft ons al laten zien welk verschil een beslissing kan maken, kunnen we niet hetzelfde terug doen?

Heilig Avondmaal van de Beslissing
Zondag 4 april

In alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor de adressen)