Ik was ontzettend onrustig en had last van slapeloosheid en leed door epidurale anesthesie aan ernstige pijn in mijn wervelkolom. Het was verschrikkelijk om te leven, omdat ik mijn taak als vrouw niet kon vervullen.

Ik had pijn bij het strekken van de armen en benen, tot het punt dat ik thuis niets kon doen. De medicijnen hielpen soms zelfs even, maar het kon de pijn niet altijd verlichten.

Tijdens deze periode werd ik afhankelijk van mijn echtgenoot die mij moest helpen in het huishouden, want ik kon zelfs mijn benen niet omhoog doen om te gaan liggen. Ik werd erg gelimiteerd en kon het niet meer verdragen zo erg te lijden.”

DE UITDAGING VAN GELOOF. “Toen de grens van mijn tolerantie werd bereikt, werd ik opstandig en kon de situatie niet meer accepteren. De pijn was  verschrikkelijk. Zo kwam ik naar de UKGR en kwam te weten over de genezingsdienst. Ik leerde intelligent te zijn. Want los van het geloof diende ik ook de adviezen van mijn arts op te volgen en dit deed ik gepaard met het geloof.

Ondanks dat het me veel moeite kostte om naar de kerk te komen, begon ik serieus deel te nemen aan de genezingsdiensten. Elke dinsdag ontving ik gebeden en ondernam ik acties van geloof. Ik nam ook deel aan de voorstellen van geloof in de UKGR en vroeg God altijd om de bevrijding van de pijnen, die verschrikkelijk waren. Het was noodzakelijk om te allen tijde te geloven dat mijn situatie kon veranderen. Want na een lange tijd zo geleefd te hebben was het niet gemakkelijk. Maar ik geloof en vertrouwde volledig op God! Hij zou mijn situatie transformeren en ik zou weer gezond zijn.

De tips en adviezen die ik kreeg hielpen me om altijd positief te blijven en te blijven kijken naar het positieve. God was met mij. En het gebeurde, het duurde niet lang en ik was volledig vrij, genezen. Vandaag kan ik alles doen, ik ben vastberaden, ik ben niet meer een onrustig persoon en ook slapeloosheid kwam tot een eind.

Nu kan ik mijn taak als vrouw vervullen en hoeft mijn man niet meer alles voor mij te doen. Ik geniet ervan om voor hem te kunnen zorgen! De kracht van God die in mij zit helpt me elke dag om naar voren te kijken! Nu ben ik gelukkig, vrij en heb ik de zekerheid dat alles goed zal komen. De pijnen zijn tot vandaag nooit meer teruggekomen! Dit door het geloof en de hulp van de artsen. Mijn leven is getransformeerd!”

Maria Odete Campos