Heilig Avondmaal van de Hemelse Vader

Een vader is er trots op dat hij voor zijn kinderen kan zorgen. Hij zou het vreselijk vinden om te zien dat zijn kinderen gebrek lijden, daarom doet hij zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat er thuis niets ontbreekt. God voelt hetzelfde voor Zijn kinderen.

“Welke vader onder u zal aan zijn zoon, als hij hem om brood vraagt, een steen geven, of ook als hij om een vis vraagt, hem in plaats van een vis een slang geven, of ook als hij om een ei vraagt, hem een schorpioen geven? Als u die slecht bent, uw kinderen dus goede gaven weet te geven, hoeveel te meer zal de hemelse Vader de Heilige Geest geven aan hen die tot Hem bidden? ” (Lucas 11:11-13)

Als een aardse vader zo een grote zorg en liefde heeft voor zijn kind, stelt u zich dan eens voor hoe groot de zorg en liefde van God is voor u!

Als Vader wilt Hij het beste voor Zijn kinderen en het grootste geschenk dat Hij Zijn kinderen wenst, is een persoonlijke relatie met Hem door de Heilige Geest.

Het maakt niet uit welke fouten u heeft gemaakt, als u het verleden wilt achterlaten en een nieuwe en frisse start wilt, weet dan dat God bereid is u te accepteren! En Hij wilt u het beste geven van wat Hij heeft, namelijk de Heilige Geest.

De beste uiting van liefde, is geven! Daarom zullen we aanstaande zondag, om 8u en 10u, in alle UKGR Centra in Nederland “Het Heilig Avondmaal van de Hemelse Vader” hebben. Een ieder die oprecht een gemeenschap met God wilt hebben, is welkom om er deel aan te nemen.

Het Avondmaal van de Hemelse Vader
Zondag 14 augustus om 8u en 10u in Den Haag aan de Fruitweg 4

En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)