Het belang van gezonde communicatie

Een gezonde communicatie met uw partner, is essentieel voor het onderhouden van een gezonde en langdurige relatie.

Het is belangrijk om te weten hoe u een gezonde communicatie kunt hebben en hoe u uw communicatiestijl kunt aanpassen op basis van de situatie op dat moment. Voor serieuze zaken wilt u misschien een formele benadering gebruiken, maar voor alledaagse relatieproblemen kan een zachtere benadering gebruikt worden.

Als u een gezonde communicatiemethode gebruikt, is de kans groter dat u een gemeenschappelijke oplossing zult vinden, zelfs tijdens een meningsverschil. Dit komt, omdat u het probleem aanpakt, in plaats van met elkaar te vechten. Dit kan uw relatie in de loop van de tijd helpen versterken.

Heeft u het gevoel dat een gezonde communicatie ontbreekt in uw relatie? Of dat u uw problemen vermijdt, omdat u geen ruzie wilt krijgen?

Als u een van deze vragen met een “ja” heeft beantwoord en u wilt weer op het goede spoor komen, dan kunnen u en uw partner deelnemen aan de liefdestherapie. Elke donderdag om 19:30u.

De Liefdestherapie is er om getrouwden en vrijgezellen te helpen zich te concentreren op wat het belangrijkst is: Een gezond liefdesleven hebben volgens de principes van God.

Mis de liefdestherapie niet op de donderdagen om 19:30u, in de volgende vestigingen:

Den Haag – Fruitweg 4
Amsterdam – Borneostraat 40
Rotterdam – Diergaardesingel 70 (Portugeestalig)
Rotterdam – Westersingel 42
Eindhoven – Boschdijk 258

Investeer in de communicatie met uw partner en met de mensen om u heen. Neem uw pen en notitieboekje mee!