Het Heilig Avondmaal

Aanstaande zondag, 12 november, zullen we in het UKGR HulpCentrum deelnemen aan het Heilig Avondmaal. Het is een gelegenheid voor een ieder die deel wilt uitmaken van de familie van God en samen met Hem aan tafel wilt zitten. Het is een moment waarop u in Zijn nabijheid kunt zijn en gemeenschap met God kunt hebben en één met Hem kunt worden.

Het Heilig Avondmaal is een bijzondere ceremonie dat door de Here Jezus Zelf werd gecreëerd, zodat we ons verbond met Hem gedenken en het geloof vasthouden van Zijn terugkomst.

Zoals de apostel Paulus opmerkte:

“Want zelf heb ik bij overlevering van de Here ontvangen, wat ik u weder overgegeven heb, dat de Here Jezus in de nacht, waarin Hij werd overgeleverd, een brood nam, de dankzegging uitsprak, het brak en zeide: Dit is mijn lichaam voor u, doet dit tot mijn gedachtenis. Evenzo ook de beker, nadat de maaltijd afgelopen was, en Hij zeide: Deze beker is het nieuwe verbond in mijn bloed, doet dit, zo dikwijls gij die drinkt, tot mijn gedachtenis. Want zo dikwijls gij dit brood eet en de beker drinkt, verkondigt gij de dood des Heren, totdat Hij komt.” (1 Korintiërs 11:23-26).

Als u ver verwijderd bent van de aanwezigheid van God, is dit uw gelegenheid om dichter bij Hem te komen, door Hem met oprechtheid te vertellen wat er in u omgaat en vervolgens een verbintenis met Hem aan te gaan.

Het Heilig Avondmaal
Zondag 12 november om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR HulpCentra in Nederland

(Klik hier voor adressen)