Het Heilig Avondmaal van de Overgave

De afgelopen weken hebben we geleerd hoe belangrijk het is om echt een kind van God te zijn en dat dit gehoorzaamheid en opoffering vereist.

Alles in het leven, dat goed is, vereist opoffering en er bestaat geen makkelijkere weg. God Zelf wist dit maar al te goed toen Hij Zijn enige Zoon offerde voor de redding van de mensheid.

Vandaag verwacht Hij hetzelfde van ons. Hij verwacht dat wij ons leven in Zijn handen overgeven, het is een uitwisseling van Zijn offer tegen ons offer. Minder praten, meer doen! Door uzelf aan God over te geven, geeft u Hem de ruimte om uw leven te begeleiden.

Misschien heeft u zich overgegeven aan anderen en kwam u bedrogen uit of werd u zelfs gepijnigd. God, daarentegen, is perfect en Hij zal nooit degenen die zichzelf volledig aan Hem overgeven, in de steek laten. Hij zorgt voor hen en heeft het beste met hun voor.

Wij willen u graag uitnodigen om aanstaande zondag deel te nemen aan het Heilig Avondmaal van de Overgave. Bij deze speciale gelegenheid zult u het brood en de druivensap ontvangen, als symbolen van Zijn (en uw) overgave.

God heeft ons zoveel meer te bieden, in vergelijking met wat wij Hem kunnen geven, dus waarom zou u zich niet aan Hem overgeven?

Ter gelegenheid zult u ook uw offer op het Altaar kunnen presenteren.

Neem deel aan deze unieke gelegenheid en laat uw geestelijk leven een nieuw niveau bereiken.

 

Het Avondmaal van de Overgave
Zondag 11 december om 10u

In Den Haag en in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum
(Klik hier voor adressen en tijdstippen)