Ik sliep slecht en droomde heel vaak dat ik in mijn slaap gewurgd werd en het voelde alsof iemand mij wilde vermoorden…

 

Ruim een jaar geleden werd ik door mijn nicht uitgenodigd, om een bijeenkomst van de UKGR bij te wonen.

De uitnodiging kwam op het juiste moment, omdat ik toentertijd dagelijks paniekaanvallen had en hierdoor kreeg ik last van nachtmerries en slaapwandelde  in de avonduren.

Ik sliep slecht en droomde heel vaak dat ik in mijn slaap gewurgd werd en het voelde alsof iemand mij wilde vermoorden. Iedere avond schrok ik wakker, rechtop zittend en gillend in bed, helemaal bezweet .

Ook sliep ik met de slaapkamerdeur op slot, omdat ik anders bang was om s’nachts van de trap af te vallen tijdens het slaapwandelen.

Tijdens het bijwonen van de eerste bijeenkomst, had de pastor het over angst, trauma’s, slapeloosheid, nachtmerries en piekeren. Ik herkende precies waarover de pastor het had. Ik dacht dat het betrekking op mij had, dat het over mij ging.

Ik begon frequent de bijeenkomsten te volgen, vooral de bevrijdingsdiensten op de vrijdagen. Kortom, ik nam alles mee wat ik te horen kreeg tijdens de verschillende bijeenkomsten en voerde dat ook uit. Het was voor mij een soort huiswerk dat ik deed.

Ik ondernam ook acties van geloof en dit gaf me de kracht om te volharden totdat ik bevrijd was van alle negativiteit.

Ik deed mijn beloften aan God, en na een paar weken, constateerde ik dat ik pas wakker werd nadat de wekker afging.

Ik slaap nu goed door en vast, ik heb geen nachtmerries meer en ben ook niet meer bang en angstig in huis.

Het gaat goed met mij en ik sta iedere ochtend uitgerust op uit bed. Door de adviezen en hulp die ik in de UKGR ontving, is mijn leven nu veranderd.”

Jean Bijlhout