Het Heilig Avondmaal van het Nieuwe Begin

Hoe is uw leven op dit moment? Heeft u de aanwezigheid van God verlaten en bent u nu aan het lijden, vol van verdriet en leegte?

Of misschien heeft u, hoewel u naar de kerk komt, het gevoel dat u opnieuw moet beginnen. Is dit uw geval?

Dan kunt u de ‘Zondag van het Nieuwe Begin’ op 10 oktober in één van onze UKGR Centra niet missen. Op die dag hebben we ook het ‘Heilig Avondmaal van het Nieuwe Begin’ voor een ieder die een nieuwe kans van God nodig heeft.

U kunt de tijd niet terugkeren en dat hoeft u ook niet te doen. De verandering die u wilt, komt niet vanuit uw verleden, maar uit het heden en uit een nieuwe beslissing die u zult nemen. God geeft de gave van bekering aan degenen die Hij roept om een ​​nieuw leven te leiden. Met andere woorden; als er echt berouw in u is samen met een verlangen om te veranderen en om alles anders te doen dan komt dit berouw van God Zelf. Hij is Degene Die u roept om een ​​nieuwe leven te leiden.

Misschien koestert u wrok tegen iemand, bent u trots of heeft u negatief gehandeld tegenover uw partner. Misschien wilt u uw negatieve gewoontes achter u laten, wat u ook maar achter wilt laten, dit is uw kans om opnieuw te beginnen met God.

Wat zou u moeten doen?

Bereid u voor. Lees deze dagen Psalm 51 en mediteer erover. Neem op zondag 10 oktober deel aan het ‘Heilig Avondmaal van het Nieuwe Begin’ waar u uw leven aan God kunt geven als een aangenaam offer en Hem om een ​​transformatie kunt vragen.

Neem aanstaande zondag om 10u deel in alle UKGR Centra in Nederland.

Grijp deze kans, want als u het mist, weet u niet of u er nog één zult krijgen. Geef uw leven volledig aan God over nu dat er nog tijd is.

Zondag 10 september
Om 8u en 10u

In alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)