Voordat ik naar de UKGR kwam was ik een leeg persoon. Ik was verlegen en droeg een masker. Zo was ik vele jaren verslaafd aan pornografie en masturbatie en droeg ik jarenlang dit geheim. Ondanks een stabiele thuissituatie kreeg ik nooit de aandacht die ik wou van mijn moeder. Vandaar dat ik deze aandacht buiten ging zoeken. De haat jegens mijn moeder groeide, omdat ik er nooit met haar over sprak. Deze bleef dus jarenlang.

Ik werd door vrienden uitgenodigd om mee naar de kerk te gaan. Ik was er wel maar ik luisterde niet naar wat er werd gezegd. Dit hield aan tot ik me ging beseffen dat ik het leven wat ik had niet meer wou hebben. Ik ging meer hulp zoeken in de kerk en stelde mezelf open door meer te praten. Ik hoorde over de Heilige Geest en dat ik door Hem een nieuw leven kon krijgen.

Dat wou ik en toen hoorde ik over de Vasten van Daniël. En zo ging ik meer doen om mijn volle kracht te geven. Ik begon persoonlijke voorstellen te doen, maar was meer fysiek dan geestelijk

bezig. Ik liet uiteindelijk het uiterlijke los en ging meer investeren in mijn innerlijk. Ik nam weer deel aan een Vasten van Daniel en daarin gaf ik me volledig over en ontving ik de zekerheid van de Heilige Geest. Nadat ik de Heilige Geest ontving ging ik strijden voor een nieuwe baan, waar ik aanvankelijk niet de capaciteit voor bleek te hebben. Ik ontving de baan binnen een korte periode

Vandaag de dag ben ik niet meer verslaafd en heb ik geen haat meer jegens mijn moeder. Ik heb visie en doelen voor mijn toekomst en sta positief in het leven.

 

Nikita Wilson