Ik kon het overlijden van mijn zoon niet verwerken

Voordat ik naar het UKGR HulpCentrum kwam, ging ik één keer per maand naar de kerk. Op een gegeven moment mijn zoon kwam te overlijden. Vanaf dat moment ging ik heel erg op zoek naar het hervinden van vrede en rust in mijn leven. Ik voelde mij constante verdrietig, onzeker, had slapeloosheid en leefde met een constante trauma. Dagelijks ging ik naar de begraafplaats van mijn zoon om een kaarsje te branden en sprak tegen het graf. 

Ik kreeg vaker uitnodigingen van het UKGR Hulpcentrum, maar op een dag heb ik besloten toch te gaan. Ik werd daar heel goed opgevangen en dat gaf mij de doorslag om door te gaan om meer te gaan zoeken. Ik was dagelijks in de kerk, omdat ik meer wilde weten en ik daar mijn rust ontving. 

Het heeft mij de zekerheid gegeven in de dingen die ik niet kan zien. Dat doormiddel van het geloof alles tot stand kan komen. Bepaalde situaties gebeuren in mijn leven, maar ik weet dat ik niet meer alleen ben.

Vandaag de dag ben ik gelukkig. Ik heb het overlijden van mijn zoon kunnen verwerken en ik heb innerlijke rust. Natuurlijk heb ik nog dingen die ik wil bereiken. Maar ik geloof dat ik het nog allemaal ga behalen. Want het is een beslissing die Ik heb genomen om door mijn geloof alles te bereiken.

Lenny Granviel