Voordat ik naar de UKGR kwam, leed ik 13 jaar lang aan een onverklaarbare ziekte.

 

Voordat ik naar de UKGR kwam, leed ik 13 jaar lang aan een onverklaarbare ziekte. Wanneer ik over straat liep werd ik constant duizelig. Hierdoor viel ik midden op straat neer en kon niets doen dan daar blijven liggen en werd soms zelfs wakker in het ziekenhuis zonder te weten hoe ik daar terecht kwam.  Zowel overdag als ‘s nachts kreeg ik die aanvallen.

Er was geen verklaring of medicijn voor dit probleem. Ik was radeloos en erg angstig, omdat ik alles deed met de wetenschap dat ik ineens wakker zou kunnen worden in een ziekenhuis. Wekelijks ging ik naar het ziekenhuis om behandeld te worden met elektrisch apparatuur, hierdoor hoopten we de oorzaak van dit probleem te vinden. Helaas liep het op niets uit en bleven de aanvallen een mysterie.”

NIET IS ONMOGELIJK. “Ik geloofde niet meer in een oplossing, maar toen ik naar de UKGR kwam werd mij het tegendeel bewezen. Ik leerde daar om te geloven en niet op te geven. Ik begon de adviezen op te volgen die ik daar ontving en besloot te geloven dat het probleem, waar ik al 13 jaar mee liep, overwonnen kon worden.

Ik volgde verschillende diensten per week. Na een week merkte ik al een grote verandering. De aanvallen waren niet meer teruggekomen. Ik had een absolute zekerheid dat ik bevrijd was van die aanvallen.

Nu kan ik weer van alles doen, zoals fietsen, lopen en werken, zonder angst! Ik voel me niet meer ongelukkig, maar heb vrede in mijn binnenste.”

Maria Alcinda van Duyvenbode