Ik was onzeker

Van kleins af werd ik gepest op school. Hierdoor was ik vaak onzeker en had ik vaak negatieve gedachtes. Toen ik al ouder was zat ik nog steeds met trauma’s van vroeger. Mijn leven ging door, ik kreeg een kind, maar desondanks huilde ik nog steeds elke dag, zelfs voor het slapen gaan. Ergens wist ik wel dat het door mijn verleden kwam, maar ik kon het gewoon niet verwerken.

Een andere reden voor mijn verdriet was het feit dat mijn kind altijd ziek was. Alles wat zij at gaf ze over en ze werd ook elke keer huilend wakker.
Daarbij had ik ook nog eens financiële problemen. Door al deze problemen werd ik zo ongelukkig dat ik zelfs niet meer wilde leven.

Ik vertelde mijn moeder dat ik hulp wilde zoeken en zei dat ik naar een helderziende zou gaan omdat ik dacht dat mijn probleem daardoor opgelost zou kunnen worden. Maar zij vertelde mij dat ze iets anders voor mij had dat mij werkelijk zou kunnen helpen. Ze vertelde mij dat ik God moest zoeken. Ik dacht dat ik dat al deed, maar in feite had ik nog geen ervaring met Hem gehad.
En zo kwam ik naar het UKGR Centrum.

Na de eerste keer merkte ik een verandering maar ik kon niet geloven dat mijn leven echt kon veranderen. Dus kwam ik niet meer. Na een tijdje echter, toen de problemen heviger werden, nam ik de beslissing om terug te gaan.
Er werd mij geadviseerd om een gebedsketting te volgen op vrijdag. Om echt de verandering in mijn leven te ervaren deed ik dit en volgde ik de adviezen op die mij gegeven werden.

Mijn leven veranderde niet binnen een dag, maar stap voor stap heb ik geleerd hoe ik de situatie kon veranderen. Ik streed tegen mijn depressie op vrijdag, tegen mijn financiële problemen op maandag en bracht mijn dochter naar de kerk om voor haar te strijden.

Vandaag de dag ben ik gelukkig, mijn dochter is niet meer ziek en ik ben schuldenvrij. Mijn leven is helemaal veranderd doordat ik de adviezen opvolgde die ik in het UKGR Centrum kreeg. Ik ben gelukkig.

Monica Leon