Ik werd opgevangen in een Crisiscentrum

Vanwege problemen in mijn familie had ik geen huis en was ik genoodzaakt om telkens een nieuwe slaapplek te zoeken. Ik moest altijd bij verschillende familieleden intrekken. Ik voelde mij niet prettig vanwege mijn leefsituatie, omdat ik continu afhankelijk van andere mensen was. Het kwam zelfs zover dat ik opgevangen werd bij een crisiscentrum. Door die situatie waren er vaak momenten dat ik boos werd, omdat ik gewoonweg niet begreep waarom dit allemaal moest gebeuren. Omdat ik geen privacy en geen eigen woonplek had werd ik iemand die erg verdrietig en in de war was.
Eén jaar lang heb ik in deze situatie geleefd.”

HET BEGIN VAN IETS NIEUWS. “Op een dag  ontving ik een uitnodiging om naar het UKGR Hulpcentrum te gaan. In het begin had ik veel vragen en twijfels, maar uiteindelijk besloot ik om toch te gaan. Ik besloot om op de maandagen de bijeenkomsten te volgen voor mijn financiële leven. Daar ontving ik praktische tips en bemoediging om te zoeken en te strijden voor de dingen die ik wilde behalen.”

HET RESULTAAT. “In het begin leek het onmogelijk voor mij om een huis voor mijzelf te hebben. Maar door de de stappen in praktijk te zetten die ik tijdens de diensten van het Financieel Congres leerde bleef ik doorzetten. En eindelijk heb ik een eigen huis kunnen krijgen en niet zomaar een huis, maar precies een huis zoals ik verlangde!

Ik begon ook te strijden voor de innerlijke rust en ben in staat geweest om dat te bereiken. De boosheid die in mijn binnenste was verdween, het verdriet en de teleurstelling maakte plaats voor blijdschap en zekerheid.”

 

Cornelli Parami