Intellimen bijeenkomst

In het verleden was man zijn iets heel simpels. Je leerde vanaf een jonge leeftijd twee dingen: vechten om je te verdedigen en jagen om je te voeden. Wie dit goed deed, viel in de smaak en won het meisje.

Dit waren voor een vader de voornaamste vereisten wanneer hij een potentiële echtgenoot voor zijn dochter zocht. Voor haar ook. In veel gevallen was liefde secundair. Je hoorde vrouwen geen lange gedetailleerde lijst voorlezen met punten die zij wilden vinden in hun toekomstige echtgenoot:

“Hij moet liefdevol zijn, een gevoel voor humor hebben, houden van wandelen, romantisch zijn, attent zijn, lekker ruiken, van dieren houden, me accepteren zoals ik ben, me op schoot nemen wanneer ik moe ben, opmerken wanneer m’n haar anders zit, een goede gesprekspartner zijn, een vriend, zich goed kleden…”

Niets hiervan…

“Kan je en ben je bereid om mij te beschermen met je leven? Kan je me net zo goed als of beter dan mijn vader onderhouden? Dan kan je de ring om mijn vinger schuiven…” Zo simpel is het.

Man zijn in de 21e eeuw is al een ander verhaal. De wereld is veranderd. De vrouwen zijn veranderd. En veel mannen leven nog steeds in het verleden. Het resultaat hiervan is Overduidelijk: Onbehoorlijke, Onvoorbereide en Ongeloofwaardige mannen.

Wilt u leren hoe een sterk en intelligent te zijn? Neem dan deel aan de Intellimen bijeenkomst!

Intellimen Bijeenkomst
Zondag 4 Juli in alle UKGR Centra

(Klik hier voor adressen)