Is uw leven “kleurloos”?

Op zondag 17 september zullen we het evenement “Het Leven in Kleur” houden. Dit evenement is voornamelijk gericht op de mensen die lijden aan een pijn in hun ziel.

Dit evenement heeft als doel, nieuwe hoop te brengen tot degenen die geen uitweg meer zien.

Hoe is het leven van een persoon die lijdt aan een probleem in de ziel?:

De realiteit is erg triest. Het is een totaal kleurloos bestaan. Verscheidene mensen die wij hebben mogen ontvangen en die vandaag de dag een totaal getransformeerd leven hebben, leden in het verleden aan zelfmoordgedachten, meerderen hebben zelfs geprobeerd zelfmoord te plegen, ondanks dat ze al hulp hadden gezocht bij specialisten.

Er zijn mensen die een kleurloos leven hebben, als gevolg van een bepaalde gebeurtenis en sinds die dag is uw leven nooit meer hetzelfde geweest. Het leven van veel mensen staat, ​​als gevolg van een depressie, stil. Ze kunnen niet werken, ze kunnen niet genieten van hetgeen ze hebben gerealiseerd. Er zijn mensen die zijn afgestudeerd, die hebben bereikt wat ze zo graag wilden, maar door een depressie is er geen kracht om uit bed komen of om te eten.

De pijn in de ziel kan onmogelijk weggehaald worden door iets fysieks. Er is iets groters voor nodig. En dit is het geloof!

Wat kunt u doen?:

Wanneer iemand lijdt aan een ziekte, investeert de persoon normaal gesproken in de genezing. Maar in het geval van een depressie zeggen vele mensen vaak, dat ze liever sterven. Daarom is het belangrijk om hulp te zoeken. Tijdens deze bijeenkomst zult u leren hoe u het geloof, dat al in uw binnenste zit, kunt activeren.

Wij geloven dat uw situatie kan veranderen. Gelooft u het ook?

Het Evenement: Het Leven in Kleur
Zondag 17 september om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle vestigingen van het UKGR HulpCentrum

(Klik hier voor alle adressen)